Staal Taxaties is aangesloten bij het NRVT, TMI en VastgoedCert. Voor een betrouwbaar en goed onderbouwd taxatierapport van uw bedrijfspand bent u dus aan het juiste adres. Wij taxeren geen bedrijfspanden met een agrarische- of horecabestemming. Als u meer informatie over bog-taxaties en onze tarieven wilt dan kunt u dit aanvragen door gebruik van dit contactformulier.

TMI

Staal Taxaties maakt gebruik van de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed en het Taxatie Management Systeem. Hierdoor zijn deze commerciële vastgoedtaxaties inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar. Een initiatief door en voor taxatieprofessionals in de commerciële vastgoedsector om te gaan werken vanuit dezelfde uitgangspunten. Gebruik van het Taxatie Management Systeem, met de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed als inhoudelijke basis, biedt opdrachtgevers de garantie dat taxaties voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaards in de markt én dat deze onderbouwd zijn.

VastgoedCert

De Stichting VastgoedCert is een branchebreed platform dat zorgdraagt voor de certificatie en registratie van makelaars en taxateurs in onroerende zaken op basis van hun vakbekwaamheid.De Stichting VastgoedCert heeft als doel de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars en taxateurs o.z. te waarborgen en waar mogelijk te verbeteren. Gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd.

NRVT

Dennis Staal staat ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT). Dit is de garantie voor opdrachtgevers dat zij een integere en deskundige vastgoedtaxateur inschakelen: een Register-Taxateur (RT). Een Register-Taxateur handelt in het publiek belang, werkt volgens internationale richtlijnen EVS/IVS en erkende gedrags- en beroepsregels. De Register-Taxateur onderwerpt zich aan het doorlopend toezicht en het centrale tuchtrecht van het NRVT. Het NRVT is opgebouwd uit verschillende kamers (expertises). Staal Taxaties staat geregistreerd in de kamers: Bedrijfsmatig Vastgoed, Wonen en WOZ.

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze Privacybeleid voor meer informatie.

OK